منوی دسته بندی
منوی دسته بندی

نهال انگور ماری

نهال انگور ماری

نهال انگور ماری یکی از ارقام نهال انگور است . این نهال رقم تجاری و میوه میان رس است مناسب برای تازه خوری واستفاده کشمش وهبه دانه دار میباشد . نهالستان برگ سبز عرضه کننده وتولیدکننده انواع نهال میباشد .جهت سفارش و خرید نهال میتوانید به صورت مستقیم از مدیر نهالستان : مهندس رضا میرزائی خریداری کنید .برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس مدیر : 09104101070_0930636305

شماره دفتر فروش: 04445230022

شماره کارشناس:09143338362

نهال انگور ماری

نهال انگور ماری

مشخصات :

ین انواع نهال‏های انگور، می‏توان به نهال انگور ماری اشاره نمود.

نهال انگور ماری، در واقع از ارقام اصلاح شده انگور به شمار می‏آید و از میزان طول عمر اقتصادی بالایی برخوردار است. این نهال انگور برای اولین بار در کشور فرانسه در سال 1899 میلادی توسط کشاورزان و باغداران شناسایی شد. البته خوشبختانه نهال انگور ماری از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و هواهای مختلف برخوردار است؛ به همین دلیل، باغداران می‏توانند این نهال انگور کمیاب را در تمامی نقاط جهان به بهترین شکل ممکن پرورش دهند. البته برای کاشت و پرورش این نهال سردسیر، بایستی به نکات ضروری توجه بسزایی داشته باشید تا بتوانید میزان عملکرد آن را به حداکثر برسانید و محصولاتی بی نظیر و مرغوب تولید نمایید.

یکی از مهم‏ترین عواملی که موجب پرطرفدار و پرفروش شدن نهال انگور ماری نسبت به سایر ارقام انگور شده، نوع میوه‏های آن است. میوه‏های این نهال سردسیر، از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و هوای سردخانه برخوردار هستند. از این رو، کشاورزان و باغداران می‏توانند میوه‏های نهال انگور ماری را تا مدت زمان طولانی درون سردخانه نگهداری کنند. علاوه بر آن، انگور ماری بسیار بازار پسند است. هر حبه انگور ماری، حدود 5 الی 10  گرم و هر خوشه آن حدود 100 الی 450 گرم وزن دارد. خوب است بدانید که شرایط اقلیمی نقش بسزایی را بر روی وزن میوه های  این نهال انگور ایفا می‏کنند.

نهال انگور ماری متشکل از تنه‏ای به رنگ قهوه‏ای تیره به همراه شاخه‏هایی نسبتا نازک و شکننده است. جالب است بدانید که شاخه‏های این نهال سردسیر همیشه به دلیل وزن بالای خوشه های انگور در حالت خمیده قرار دارند. ارتفاع این نهال انگور پس از رشد به 7 متر می‏رسد. فراموش نکنید که نوع خاک و کود بر روی ارتفاع این نهال زودرس تاثیر گذارند. نهال انگور ماری از برگ‏هایی به رنگ سبز تیره به همراه آوندهای برجسته برخوردار است. شکل محصول حاصا از نهال انگور ماری کشیده مانند است به همین دلیل به این اسم نامگذاری شده است.

شرایط محیطی : 

برای آن که بتوانید نهال انگور ماری را به بهترین شکل بکارید و میزان باردهی آن را در کمترین زمان ممکن به حداکثر برسانید باید به پارامترهای خاصی نظیر ارتفاع از سطح دریا، نیاز سرمایی، هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی توجه ویژه‏ای داشته باشید. مناطقی با میانگین دمای حداقل منفی 16 و حداکثر 21درجه سانتی گراد با ارتفاع حداقل 600 متر بالاتر از سطح دریا با بارش و رطوبت مطلوب به همراه خاک زه کشی شده، بهترین اقلیم برای کاشت نهال انگور ماری محسوب می‏شوند. طبق نظر متخصصان و کارشناسان، بهترین زمان برای کاشت نهال انگور ماری اوایل فصل بهار است.

پیش از انجام هر کاری، باید برای خرید نهال انگور ماری اقدامات لازم را به عمل آورید. برای خرید نهال انگور ماری، بهتر است به نهالستان‏های معتبری همچون  نهالستان برگ سبز مراجعه فرمایید. در مرحله بعد، باید برای کاشت این نهال سردسیر گودال‏هایی به ژرفای 50 الی 80 سانتی متر و قطر حداکثر 41 سانتی متر حفر کنید. در نظر داشته باشید که گودال‏ها باید حداقل 2 متر با یکدیگر فاصله داشته باشند.

در مرحله بعد، باید با دقت فراوان نهال‏های خریداری شده را درون گودال‏ها قرار دهید. در این مرحله، باید نهایت دقت خود را به کار بگیرید تا بتوانید از آسیب دیدن ریشه‏ها جلوگیری نمایید. پس از آن، باید با استفاده از خاک مقوی و زه کشی شده گودال‏ها را پر کنید. بهتر است برای جلوگیری از شکستگی نهال در هنگام بادهای شدید و طوفان، آن را پس از کاشت با نخ به یک سطح ایستاده ببندید. پس از اتمام مراحل کاشت نهال انگور ماری، باید نهایت تلاش و سعی خود را به کار بگیرید تا بتوانید شرایط رشد عالی و مطلوبی را برای آن فراهم سازید. اگر در زمینه کاشت و پرورش این نهال انگور سردسیر تجربه و دانش کافی ندارید، بهتر است با افراد متخصص و کارشناسان رویال نهال در این زمینه مشورت نمایید.

نیاز سرمایی

همانطور که در قسمت‏های قبل اشاره شد، برای پرورش نهال انگور ماری باید اصول خاصی را مد نظر داشته باشید. از مهم‏ترین اصول پرورش این نهال سردسیر، می‏توان به رفع نیاز سرمایی اشاره نمود. در نظر داشته باشید که شما می‏توانید با برطرف نمودن نیاز سرمایی نهال انگور ماری، میزان باردهی و تناژ و مقاومت آن را در برابر تغییرات آب و هوایی خشن دو چندان کنید. برای رفع نیاز سرمایی نهال انگور ماری، باید آن را به مدت 400 الی 800 ساعت در محیطی با دمای منفی 7 درجه کشت کرد.

ارتفاع از سطح دریا

یکی از مهم‏ترین نکاتی که باید پیش از کاشت نهال انگور ماری به آن توجه بسزایی داشته باشید، ارتفاع از سطح دریا است. برای آن که بتوانید شاهد رشد و میزان عملکرد بسیار عالی و مطلوب این نهال انگور باشید، باید آن را در زمین زراعی با ارتفاع مناسب از سطح دریا بکارید. طبق نظر متخصصان و کارشناسان، نهال انگور ماری باید در ارتفاح حداقل 500 و حداکثر 1900 متر بالاتر از سطح دریا قرار گیرد. خوب است بدانید که اگر این نهال انگور در محیطی با ارتفاع نامناسب از سطح دریا کاشته شود، ممکن است رشد و مقاومت آن کاهش یابد.

شروع باردهی و عملکرد

نهال انگور ماری جزء نهال های زودبازده به شمار می‏آید. فراموش نکنید که عوامل مختلفی نظیر شرایط اقلیمی و میزان تغییرات آب و هوا بر روی زمان شروع باردهی نهال انگور ماری تاثیر گذارند. به طور معمول، این نهال سردسیر دوسال پس از کاشت در دوره باردهی قرار می‏گیرد. در نظر داشته باشید که استفاده از مواد شیمایی مخصوص برای کاهش زمان شروع باردهی نهال انگور باردهی، امری غیر اصولی و نادرست است.

یکی دیگر از مهم‏ترین عواملی که موجب پرطرفدار و پرفروش شدن نهال انگور ماری نسبت به سایر ارقام انگور شده، میزان عملکرد آن است. هر اصله نهال انگور ماری قادر به تولید 45 الی 60 کیلوگرم محصول مرغوب و ناب در طول سال است. به بیانی دیگر، شما می‏توانید سالانه حدود 25 الی 35 تن انگور ناب ماری از هر هکتار باغ خود برداشت کنید و از این طریق، سود خوبی را نصیب خود نمایید.

عمر مفید نهال انگور ماری (دیزماری)

به طور معمول، طول عمر مفید نهال انگور ماری حدود 60 الی 75 سال تخمین زده شده است. البته در نظر داشته باشید که عوامل مختلفی نظیر هرس، سمپاشی، آبیاری و کوددهی به موقع موجب افزایش طول عمر مفید نهال انگور ماری می‏گردد.

هرس

یکی از راه‏های افزایش طول عمر مفید نهال انگور ماری، هرس به موقع است. هر نهال برای رشد بهتر و میزان باردهی بیشتر، نیازمند هرس به موقع می‏باشد. در این فرآیند، شاخه و برگ‏های پوسیده و خشک شده که اجازه تابش نور خورشید به بخش‏های پایین دست تنه را نمی‏دهند، جدا می‏شوند. نهال انگور ماری باید حداقل 3 مرتبه در طول سال هرس شود. شما می‏توانید در ابتدای هر فصل، برای هرس نهال انگور ماری اقدامات لازم را به عمل آورید. فراموش نکنید که برای هرس نهال انگور ماری باید از روش‏های دوبندی یا سه بندی و ابزارهای مخصوص استفاده کنید. در هنگام هرس نهال انگور، باید نهایت دقت خود را به کار بگیرید تا بتوانید از آسیب دیدن بخش‏های سالم جلوگیری نمایید.

خاک مناسب

خاک، از مهم‏ترین عناصر باغداری به شمار می‏آید و نقش پررنگی را در رشد و بقای درختان ایفا می‏کند. شما می‏توانید با تهیه خاک مناسب برای پرورش نهال انگور ماری، رشد و میزان باردهی آن را به حداکثر برسانید. خوشبختانه این نهال سردسیر قادر به رشد در هر نوع خاکی است. البته طبق نظر متخصصان و کارشناسان، خاک مناسب نهال انگور ماری باید دارای پی اچ 6 الی 7 باشد. علاوه بر آن، خاک مناسب رشد این نهال انگور باید حاوی منابع غنی از مواد معدنی و آلی باشد.

آبیاری

از دیگر راه‏های افزایش شادابی، طراوت و میزان رشد نهال انگور ماری آبیاری به موقع است. آبیاری به موقع، موجب بهبود فرآیند فتوسنتز در نهال و در نتیجه افزایش رشد و میزان عملکرد و تناژ آن می‏گردد. این نهال سردسیر هر 15 الی 20 روز یکبار، نیازمند آب است. به بیانی دیگر نهال انگور ماری در طول ماه حدود 800 الی 1900 میلی لیتر آب نیاز دارد. البته در روزهای گرم تابستانی باید هفته‏ای یک الی دومرتبه نهال انگور ماری را آبیاری کنید.

کوددهی و سمپاشی

برای آن که بتوانید رشد و میزان عملکرد نهال انگور ماری را افزایش دهید، باید از یک برنامه کوددهی مناسب استفاده کنید. بهتر است بدانید که برای تقویت این نهال انگور، بهتر است بجای کودهای طبیعی و حیوانی، از کودهای شیمایی مایع مرغوب حاوی عناصر منیزیم، پتاسیم، کلسیم، سدیم، منگنز و زینک استفاده نمایید. برای کوددهی نهال انگور ماری، باید ابتدای هر فصل اقدامات لازم را به عمل آورید.

آفات و حشرات می‏توانند یک تهدید بزرگ برای نهال‏های تازه کاشته شده محسوب شوند. آن‏ها با تغذیه از آوندهای نهال، موجب کاهش رشد و میزان عملکرد آن‏ها می‏گردند. از این رو، برای آن که با چنین مشکل خطرناکی برخورد نکنید، باید با ترفند سمپاشی وارد عمل شوید. فراموش نکنید که نهال انگور ماری باید حداقل 3 الی 4 مرتبه در طول سال سمپاشی شود. البته اگر وجود آفات را برروی برگ‏ها و تنه نهال احساس نمودید، باید سریعا برای سمپاشی آن اقدامات لازم را به عمل آورید.

مقاومت در برابر آفات

خوشبختانه نهال انگور ماری از مقاومت بسیار بالایی در برابر آفات و بیماری‏های گوناگون برخوردار است. اما برخی از بیماری‏ها و آفات نظیر آتشک و کرم خوشه خوار، می‏توانند در کمترین زمان ممکن این نهال انگور را از پای در آورند. حال سوال اینجاست که چگونه می‏توان مقاومت نهال را در برابر آفات و بیماری‏های خطرناک افزایش داد؟ برای انجام این کار باید با ترفندهایی نظیر هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی به موقع وارد عمل شوید.

موارد مصرف

بسیاری از افراد به عنوان تازه خوری و پذیرایی از میوه حاصل از نهال انگور ماری استفاده می‏کنند. البته میزان پی اچ میوه این نهال انگور حدود 6.5 است؛ به همین دلیل، نمی‏توان از انگور ماری آبغوره و سرکه تهیه نمود. اما مردم بومی برخی از استان‏ها، از میوه انگور ماری فرآورده‏هایی نظیر شیره و کشمش تهیه می‏کنند. برخی از شرکت‏های تولید مواد غذایی نیز برای تهیه آب میوه‏های طبیعی و گاز دار از میوه این نهال انگور استفاده می‏کنند.

ارقام نهال انگور :

نهال انگور ماری یکی از ارقام نهال انگور است . این نهال رقم تجاری و میوه میان رس است مناسب برای تازه خوری واستفاده کشمش وهبه دانه دار میباشد . نهالستان برگ سبز عرضه کننده وتولیدکننده انواع نهال میباشد .جهت سفارش و خرید نهال میتوانید به صورت مستقیم از مدیر نهالستان : مهندس رضا میرزائی خریداری کنید .برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس مدیر : 09104101070_0930636305

شماره دفتر فروش: 04445230022

شماره کارشناس:09143338362

مشخصات :

ین انواع نهال‏های انگور، می‏توان به نهال انگور ماری اشاره نمود.

نهال انگور ماری، در واقع از ارقام اصلاح شده انگور به شمار می‏آید و از میزان طول عمر اقتصادی بالایی برخوردار است. این نهال انگور برای اولین بار در کشور فرانسه در سال 1899 میلادی توسط کشاورزان و باغداران شناسایی شد. البته خوشبختانه نهال انگور ماری از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و هواهای مختلف برخوردار است؛ به همین دلیل، باغداران می‏توانند این نهال انگور کمیاب را در تمامی نقاط جهان به بهترین شکل ممکن پرورش دهند. البته برای کاشت و پرورش این نهال سردسیر، بایستی به نکات ضروری توجه بسزایی داشته باشید تا بتوانید میزان عملکرد آن را به حداکثر برسانید و محصولاتی بی نظیر و مرغوب تولید نمایید.

یکی از مهم‏ترین عواملی که موجب پرطرفدار و پرفروش شدن نهال انگور ماری نسبت به سایر ارقام انگور شده، نوع میوه‏های آن است. میوه‏های این نهال سردسیر، از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و هوای سردخانه برخوردار هستند. از این رو، کشاورزان و باغداران می‏توانند میوه‏های نهال انگور ماری را تا مدت زمان طولانی درون سردخانه نگهداری کنند. علاوه بر آن، انگور ماری بسیار بازار پسند است. هر حبه انگور ماری، حدود 5 الی 10  گرم و هر خوشه آن حدود 100 الی 450 گرم وزن دارد. خوب است بدانید که شرایط اقلیمی نقش بسزایی را بر روی وزن میوه های  این نهال انگور ایفا می‏کنند.

نهال انگور ماری متشکل از تنه‏ای به رنگ قهوه‏ای تیره به همراه شاخه‏هایی نسبتا نازک و شکننده است. جالب است بدانید که شاخه‏های این نهال سردسیر همیشه به دلیل وزن بالای خوشه های انگور در حالت خمیده قرار دارند. ارتفاع این نهال انگور پس از رشد به 7 متر می‏رسد. فراموش نکنید که نوع خاک و کود بر روی ارتفاع این نهال زودرس تاثیر گذارند. نهال انگور ماری از برگ‏هایی به رنگ سبز تیره به همراه آوندهای برجسته برخوردار است. شکل محصول حاصا از نهال انگور ماری کشیده مانند است به همین دلیل به این اسم نامگذاری شده است.

شرایط محیطی : 

برای آن که بتوانید نهال انگور ماری را به بهترین شکل بکارید و میزان باردهی آن را در کمترین زمان ممکن به حداکثر برسانید باید به پارامترهای خاصی نظیر ارتفاع از سطح دریا، نیاز سرمایی، هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی توجه ویژه‏ای داشته باشید. مناطقی با میانگین دمای حداقل منفی 16 و حداکثر 21درجه سانتی گراد با ارتفاع حداقل 600 متر بالاتر از سطح دریا با بارش و رطوبت مطلوب به همراه خاک زه کشی شده، بهترین اقلیم برای کاشت نهال انگور ماری محسوب می‏شوند. طبق نظر متخصصان و کارشناسان، بهترین زمان برای کاشت نهال انگور ماری اوایل فصل بهار است.

پیش از انجام هر کاری، باید برای خرید نهال انگور ماری اقدامات لازم را به عمل آورید. برای خرید نهال انگور ماری، بهتر است به نهالستان‏های معتبری همچون  نهالستان برگ سبز مراجعه فرمایید. در مرحله بعد، باید برای کاشت این نهال سردسیر گودال‏هایی به ژرفای 50 الی 80 سانتی متر و قطر حداکثر 41 سانتی متر حفر کنید. در نظر داشته باشید که گودال‏ها باید حداقل 2 متر با یکدیگر فاصله داشته باشند.

در مرحله بعد، باید با دقت فراوان نهال‏های خریداری شده را درون گودال‏ها قرار دهید. در این مرحله، باید نهایت دقت خود را به کار بگیرید تا بتوانید از آسیب دیدن ریشه‏ها جلوگیری نمایید. پس از آن، باید با استفاده از خاک مقوی و زه کشی شده گودال‏ها را پر کنید. بهتر است برای جلوگیری از شکستگی نهال در هنگام بادهای شدید و طوفان، آن را پس از کاشت با نخ به یک سطح ایستاده ببندید. پس از اتمام مراحل کاشت نهال انگور ماری، باید نهایت تلاش و سعی خود را به کار بگیرید تا بتوانید شرایط رشد عالی و مطلوبی را برای آن فراهم سازید. اگر در زمینه کاشت و پرورش این نهال انگور سردسیر تجربه و دانش کافی ندارید، بهتر است با افراد متخصص و کارشناسان برگ سبز در این زمینه مشورت نمایید.

نهال انگور ماری

نهال انگور ماری

نیاز سرمایی

همانطور که در قسمت‏های قبل اشاره شد، برای پرورش نهال انگور ماری باید اصول خاصی را مد نظر داشته باشید. از مهم‏ترین اصول پرورش این نهال سردسیر، می‏توان به رفع نیاز سرمایی اشاره نمود. در نظر داشته باشید که شما می‏توانید با برطرف نمودن نیاز سرمایی نهال انگور ماری، میزان باردهی و تناژ و مقاومت آن را در برابر تغییرات آب و هوایی خشن دو چندان کنید. برای رفع نیاز سرمایی نهال انگور ماری، باید آن را به مدت 400 الی 800 ساعت در محیطی با دمای منفی 8 درجه کشت کرد.

ارتفاع از سطح دریا

یکی از مهم‏ترین نکاتی که باید پیش از کاشت نهال انگور ماری به آن توجه بسزایی داشته باشید، ارتفاع از سطح دریا است. برای آن که بتوانید شاهد رشد و میزان عملکرد بسیار عالی و مطلوب این نهال انگور باشید، باید آن را در زمین زراعی با ارتفاع مناسب از سطح دریا بکارید. طبق نظر متخصصان و کارشناسان، نهال انگور ماری باید در ارتفاح حداقل 500 و حداکثر 1900 متر بالاتر از سطح دریا قرار گیرد. خوب است بدانید که اگر این نهال انگور در محیطی با ارتفاع نامناسب از سطح دریا کاشته شود، ممکن است رشد و مقاومت آن کاهش یابد.

شروع باردهی و عملکرد

نهال انگور ماری جزء نهال های زودبازده به شمار می‏آید. فراموش نکنید که عوامل مختلفی نظیر شرایط اقلیمی و میزان تغییرات آب و هوا بر روی زمان شروع باردهی نهال انگور ماری تاثیر گذارند. به طور معمول، این نهال سردسیر دوسال پس از کاشت در دوره باردهی قرار می‏گیرد. در نظر داشته باشید که استفاده از مواد شیمایی مخصوص برای کاهش زمان شروع باردهی نهال انگور باردهی، امری غیر اصولی و نادرست است.

یکی دیگر از مهم‏ترین عواملی که موجب پرطرفدار و پرفروش شدن نهال انگور ماری نسبت به سایر ارقام انگور شده، میزان عملکرد آن است. هر اصله نهال انگور ماری قادر به تولید 45 الی 60 کیلوگرم محصول مرغوب و ناب در طول سال است. به بیانی دیگر، شما می‏توانید سالانه حدود 25 الی 35 تن انگور ناب ماری از هر هکتار باغ خود برداشت کنید و از این طریق، سود خوبی را نصیب خود نمایید.

عمر مفید نهال انگور ماری (دیزماری)

به طور معمول، طول عمر مفید نهال انگور ماری حدود 60 الی 75 سال تخمین زده شده است. البته در نظر داشته باشید که عوامل مختلفی نظیر هرس، سمپاشی، آبیاری و کوددهی به موقع موجب افزایش طول عمر مفید نهال انگور ماری می‏گردد.

هرس

یکی از راه‏های افزایش طول عمر مفید نهال انگور ماری، هرس به موقع است. هر نهال برای رشد بهتر و میزان باردهی بیشتر، نیازمند هرس به موقع می‏باشد. در این فرآیند، شاخه و برگ‏های پوسیده و خشک شده که اجازه تابش نور خورشید به بخش‏های پایین دست تنه را نمی‏دهند، جدا می‏شوند. نهال انگور ماری باید حداقل 3 مرتبه در طول سال هرس شود. شما می‏توانید در ابتدای هر فصل، برای هرس نهال انگور ماری اقدامات لازم را به عمل آورید. فراموش نکنید که برای هرس نهال انگور ماری باید از روش‏های دوبندی یا سه بندی و ابزارهای مخصوص استفاده کنید. در هنگام هرس نهال انگور، باید نهایت دقت خود را به کار بگیرید تا بتوانید از آسیب دیدن بخش‏های سالم جلوگیری نمایید.

خاک مناسب

خاک، از مهم‏ترین عناصر باغداری به شمار می‏آید و نقش پررنگی را در رشد و بقای درختان ایفا می‏کند. شما می‏توانید با تهیه خاک مناسب برای پرورش نهال انگور ماری، رشد و میزان باردهی آن را به حداکثر برسانید. خوشبختانه این نهال سردسیر قادر به رشد در هر نوع خاکی است. البته طبق نظر متخصصان و کارشناسان، خاک مناسب نهال انگور ماری باید دارای پی اچ 6 الی 7 باشد. علاوه بر آن، خاک مناسب رشد این نهال انگور باید حاوی منابع غنی از مواد معدنی و آلی باشد.

آبیاری

از دیگر راه‏های افزایش شادابی، طراوت و میزان رشد نهال انگور ماری آبیاری به موقع است. آبیاری به موقع، موجب بهبود فرآیند فتوسنتز در نهال و در نتیجه افزایش رشد و میزان عملکرد و تناژ آن می‏گردد. این نهال سردسیر هر 15 الی 20 روز یکبار، نیازمند آب است. به بیانی دیگر نهال انگور ماری در طول ماه حدود 800 الی 1900 میلی لیتر آب نیاز دارد. البته در روزهای گرم تابستانی باید هفته‏ای یک الی دومرتبه نهال انگور ماری را آبیاری کنید.

کوددهی و سمپاشی

برای آن که بتوانید رشد و میزان عملکرد نهال انگور ماری را افزایش دهید، باید از یک برنامه کوددهی مناسب استفاده کنید. بهتر است بدانید که برای تقویت این نهال انگور، بهتر است بجای کودهای طبیعی و حیوانی، از کودهای شیمایی مایع مرغوب حاوی عناصر منیزیم، پتاسیم، کلسیم، سدیم، منگنز و زینک استفاده نمایید. برای کوددهی نهال انگور ماری، باید ابتدای هر فصل اقدامات لازم را به عمل آورید.

آفات و حشرات می‏توانند یک تهدید بزرگ برای نهال‏های تازه کاشته شده محسوب شوند. آن‏ها با تغذیه از آوندهای نهال، موجب کاهش رشد و میزان عملکرد آن‏ها می‏گردند. از این رو، برای آن که با چنین مشکل خطرناکی برخورد نکنید، باید با ترفند سمپاشی وارد عمل شوید. فراموش نکنید که نهال انگور ماری باید حداقل 3 الی 4 مرتبه در طول سال سمپاشی شود. البته اگر وجود آفات را برروی برگ‏ها و تنه نهال احساس نمودید، باید سریعا برای سمپاشی آن اقدامات لازم را به عمل آورید.

مقاومت در برابر آفات

خوشبختانه نهال انگور ماری از مقاومت بسیار بالایی در برابر آفات و بیماری‏های گوناگون برخوردار است. اما برخی از بیماری‏ها و آفات نظیر آتشک و کرم خوشه خوار، می‏توانند در کمترین زمان ممکن این نهال انگور را از پای در آورند. حال سوال اینجاست که چگونه می‏توان مقاومت نهال را در برابر آفات و بیماری‏های خطرناک افزایش داد؟ برای انجام این کار باید با ترفندهایی نظیر هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی به موقع وارد عمل شوید.

موارد مصرف

بسیاری از افراد به عنوان تازه خوری و پذیرایی از میوه حاصل از نهال انگور ماری استفاده می‏کنند. البته میزان پی اچ میوه این نهال انگور حدود 6.5 است؛ به همین دلیل، نمی‏توان از انگور ماری آبغوره و سرکه تهیه نمود. اما مردم بومی برخی از استان‏ها، از میوه انگور ماری فرآورده‏هایی نظیر شیره و کشمش تهیه می‏کنند. برخی از شرکت‏های تولید مواد غذایی نیز برای تهیه آب میوه‏های طبیعی و گاز دار از میوه این نهال انگور استفاده می‏کنند.

ارقام نهال انگور :

نهال انگور ماری یکی از ارقام نهال انگور است . این نهال رقم تجاری و میوه میان رس است مناسب برای تازه خوری واستفاده کشمش وهبه دانه دار میباشد . نهالستان برگ سبز عرضه کننده وتولیدکننده انواع نهال میباشد .جهت سفارش و خرید نهال میتوانید به صورت مستقیم از مدیر نهالستان : مهندس رضا میرزائی خریداری کنید .برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس مدیر : 09104101070_0930636305

شماره دفتر فروش: 04445230022

شماره کارشناس:09143338362

مشخصات :

ین انواع نهال‏های انگور، می‏توان به نهال انگور ماری اشاره نمود.

نهال انگور ماری، در واقع از ارقام اصلاح شده انگور به شمار می‏آید و از میزان طول عمر اقتصادی بالایی برخوردار است. این نهال انگور برای اولین بار در کشور فرانسه در سال 1899 میلادی توسط کشاورزان و باغداران شناسایی شد. البته خوشبختانه نهال انگور ماری از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و هواهای مختلف برخوردار است؛ به همین دلیل، باغداران می‏توانند این نهال انگور کمیاب را در تمامی نقاط جهان به بهترین شکل ممکن پرورش دهند. البته برای کاشت و پرورش این نهال سردسیر، بایستی به نکات ضروری توجه بسزایی داشته باشید تا بتوانید میزان عملکرد آن را به حداکثر برسانید و محصولاتی بی نظیر و مرغوب تولید نمایید.

یکی از مهم‏ترین عواملی که موجب پرطرفدار و پرفروش شدن نهال انگور ماری نسبت به سایر ارقام انگور شده، نوع میوه‏های آن است. میوه‏های این نهال سردسیر، از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و هوای سردخانه برخوردار هستند. از این رو، کشاورزان و باغداران می‏توانند میوه‏های نهال انگور ماری را تا مدت زمان طولانی درون سردخانه نگهداری کنند. علاوه بر آن، انگور ماری بسیار بازار پسند است. هر حبه انگور ماری، حدود 5 الی 10  گرم و هر خوشه آن حدود 100 الی 450 گرم وزن دارد. خوب است بدانید که شرایط اقلیمی نقش بسزایی را بر روی وزن میوه های  این نهال انگور ایفا می‏کنند.

نهال انگور ماری متشکل از تنه‏ای به رنگ قهوه‏ای تیره به همراه شاخه‏هایی نسبتا نازک و شکننده است. جالب است بدانید که شاخه‏های این نهال سردسیر همیشه به دلیل وزن بالای خوشه های انگور در حالت خمیده قرار دارند. ارتفاع این نهال انگور پس از رشد به 7 متر می‏رسد. فراموش نکنید که نوع خاک و کود بر روی ارتفاع این نهال زودرس تاثیر گذارند. نهال انگور ماری از برگ‏هایی به رنگ سبز تیره به همراه آوندهای برجسته برخوردار است. شکل محصول حاصا از نهال انگور ماری کشیده مانند است به همین دلیل به این اسم نامگذاری شده است.

شرایط محیطی : 

برای آن که بتوانید نهال انگور ماری را به بهترین شکل بکارید و میزان باردهی آن را در کمترین زمان ممکن به حداکثر برسانید باید به پارامترهای خاصی نظیر ارتفاع از سطح دریا، نیاز سرمایی، هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی توجه ویژه‏ای داشته باشید. مناطقی با میانگین دمای حداقل منفی 16 و حداکثر 21درجه سانتی گراد با ارتفاع حداقل 600 متر بالاتر از سطح دریا با بارش و رطوبت مطلوب به همراه خاک زه کشی شده، بهترین اقلیم برای کاشت نهال انگور ماری محسوب می‏شوند. طبق نظر متخصصان و کارشناسان، بهترین زمان برای کاشت نهال انگور ماری اوایل فصل بهار است.

پیش از انجام هر کاری، باید برای خرید نهال انگور ماری اقدامات لازم را به عمل آورید. برای خرید نهال انگور ماری، بهتر است به نهالستان‏های معتبری همچون  نهالستان برگ سبز مراجعه فرمایید. در مرحله بعد، باید برای کاشت این نهال سردسیر گودال‏هایی به ژرفای 50 الی 80 سانتی متر و قطر حداکثر 41 سانتی متر حفر کنید. در نظر داشته باشید که گودال‏ها باید حداقل 2 متر با یکدیگر فاصله داشته باشند.

در مرحله بعد، باید با دقت فراوان نهال‏های خریداری شده را درون گودال‏ها قرار دهید. در این مرحله، باید نهایت دقت خود را به کار بگیرید تا بتوانید از آسیب دیدن ریشه‏ها جلوگیری نمایید. پس از آن، باید با استفاده از خاک مقوی و زه کشی شده گودال‏ها را پر کنید. بهتر است برای جلوگیری از شکستگی نهال در هنگام بادهای شدید و طوفان، آن را پس از کاشت با نخ به یک سطح ایستاده ببندید. پس از اتمام مراحل کاشت نهال انگور ماری، باید نهایت تلاش و سعی خود را به کار بگیرید تا بتوانید شرایط رشد عالی و مطلوبی را برای آن فراهم سازید. اگر در زمینه کاشت و پرورش این نهال انگور سردسیر تجربه و دانش کافی ندارید، بهتر است با افراد متخصص و کارشناسان برگ سبزدر این زمینه مشورت نمایید.

نیاز سرمایی

همانطور که در قسمت‏های قبل اشاره شد، برای پرورش نهال انگور ماری باید اصول خاصی را مد نظر داشته باشید. از مهم‏ترین اصول پرورش این نهال سردسیر، می‏توان به رفع نیاز سرمایی اشاره نمود. در نظر داشته باشید که شما می‏توانید با برطرف نمودن نیاز سرمایی نهال انگور ماری، میزان باردهی و تناژ و مقاومت آن را در برابر تغییرات آب و هوایی خشن دو چندان کنید. برای رفع نیاز سرمایی نهال انگور ماری، باید آن را به مدت 400 الی 800 ساعت در محیطی با دمای منفی 7 درجه کشت کرد.

ارتفاع از سطح دریا

یکی از مهم‏ترین نکاتی که باید پیش از کاشت نهال انگور ماری به آن توجه بسزایی داشته باشید، ارتفاع از سطح دریا است. برای آن که بتوانید شاهد رشد و میزان عملکرد بسیار عالی و مطلوب این نهال انگور باشید، باید آن را در زمین زراعی با ارتفاع مناسب از سطح دریا بکارید. طبق نظر متخصصان و کارشناسان، نهال انگور ماری باید در ارتفاح حداقل 500 و حداکثر 1900 متر بالاتر از سطح دریا قرار گیرد. خوب است بدانید که اگر این نهال انگور در محیطی با ارتفاع نامناسب از سطح دریا کاشته شود، ممکن است رشد و مقاومت آن کاهش یابد.

شروع باردهی و عملکرد

نهال انگور ماری جزء نهال های زودبازده به شمار می‏آید. فراموش نکنید که عوامل مختلفی نظیر شرایط اقلیمی و میزان تغییرات آب و هوا بر روی زمان شروع باردهی نهال انگور ماری تاثیر گذارند. به طور معمول، این نهال سردسیر دوسال پس از کاشت در دوره باردهی قرار می‏گیرد. در نظر داشته باشید که استفاده از مواد شیمایی مخصوص برای کاهش زمان شروع باردهی نهال انگور باردهی، امری غیر اصولی و نادرست است.

یکی دیگر از مهم‏ترین عواملی که موجب پرطرفدار و پرفروش شدن نهال انگور ماری نسبت به سایر ارقام انگور شده، میزان عملکرد آن است. هر اصله نهال انگور ماری قادر به تولید 45 الی 60 کیلوگرم محصول مرغوب و ناب در طول سال است. به بیانی دیگر، شما می‏توانید سالانه حدود 25 الی 35 تن انگور ناب ماری از هر هکتار باغ خود برداشت کنید و از این طریق، سود خوبی را نصیب خود نمایید.

عمر مفید نهال انگور ماری (دیزماری)

به طور معمول، طول عمر مفید نهال انگور ماری حدود 60 الی 75 سال تخمین زده شده است. البته در نظر داشته باشید که عوامل مختلفی نظیر هرس، سمپاشی، آبیاری و کوددهی به موقع موجب افزایش طول عمر مفید نهال انگور ماری می‏گردد.

هرس

یکی از راه‏های افزایش طول عمر مفید نهال انگور ماری، هرس به موقع است. هر نهال برای رشد بهتر و میزان باردهی بیشتر، نیازمند هرس به موقع می‏باشد. در این فرآیند، شاخه و برگ‏های پوسیده و خشک شده که اجازه تابش نور خورشید به بخش‏های پایین دست تنه را نمی‏دهند، جدا می‏شوند. نهال انگور ماری باید حداقل 3 مرتبه در طول سال هرس شود. شما می‏توانید در ابتدای هر فصل، برای هرس نهال انگور ماری اقدامات لازم را به عمل آورید. فراموش نکنید که برای هرس نهال انگور ماری باید از روش‏های دوبندی یا سه بندی و ابزارهای مخصوص استفاده کنید. در هنگام هرس نهال انگور، باید نهایت دقت خود را به کار بگیرید تا بتوانید از آسیب دیدن بخش‏های سالم جلوگیری نمایید.

خاک مناسب

خاک، از مهم‏ترین عناصر باغداری به شمار می‏آید و نقش پررنگی را در رشد و بقای درختان ایفا می‏کند. شما می‏توانید با تهیه خاک مناسب برای پرورش نهال انگور ماری، رشد و میزان باردهی آن را به حداکثر برسانید. خوشبختانه این نهال سردسیر قادر به رشد در هر نوع خاکی است. البته طبق نظر متخصصان و کارشناسان، خاک مناسب نهال انگور ماری باید دارای پی اچ 6 الی 7 باشد. علاوه بر آن، خاک مناسب رشد این نهال انگور باید حاوی منابع غنی از مواد معدنی و آلی باشد.

آبیاری

از دیگر راه‏های افزایش شادابی، طراوت و میزان رشد نهال انگور ماری آبیاری به موقع است. آبیاری به موقع، موجب بهبود فرآیند فتوسنتز در نهال و در نتیجه افزایش رشد و میزان عملکرد و تناژ آن می‏گردد. این نهال سردسیر هر 15 الی 20 روز یکبار، نیازمند آب است. به بیانی دیگر نهال انگور ماری در طول ماه حدود 800 الی 1900 میلی لیتر آب نیاز دارد. البته در روزهای گرم تابستانی باید هفته‏ای یک الی دومرتبه نهال انگور ماری را آبیاری کنید.

کوددهی و سمپاشی

برای آن که بتوانید رشد و میزان عملکرد نهال انگور ماری را افزایش دهید، باید از یک برنامه کوددهی مناسب استفاده کنید. بهتر است بدانید که برای تقویت این نهال انگور، بهتر است بجای کودهای طبیعی و حیوانی، از کودهای شیمایی مایع مرغوب حاوی عناصر منیزیم، پتاسیم، کلسیم، سدیم، منگنز و زینک استفاده نمایید. برای کوددهی نهال انگور ماری، باید ابتدای هر فصل اقدامات لازم را به عمل آورید.

آفات و حشرات می‏توانند یک تهدید بزرگ برای نهال‏های تازه کاشته شده محسوب شوند. آن‏ها با تغذیه از آوندهای نهال، موجب کاهش رشد و میزان عملکرد آن‏ها می‏گردند. از این رو، برای آن که با چنین مشکل خطرناکی برخورد نکنید، باید با ترفند سمپاشی وارد عمل شوید. فراموش نکنید که نهال انگور ماری باید حداقل 3 الی 4 مرتبه در طول سال سمپاشی شود. البته اگر وجود آفات را برروی برگ‏ها و تنه نهال احساس نمودید، باید سریعا برای سمپاشی آن اقدامات لازم را به عمل آورید.

مقاومت در برابر آفات

خوشبختانه نهال انگور ماری از مقاومت بسیار بالایی در برابر آفات و بیماری‏های گوناگون برخوردار است. اما برخی از بیماری‏ها و آفات نظیر آتشک و کرم خوشه خوار، می‏توانند در کمترین زمان ممکن این نهال انگور را از پای در آورند. حال سوال اینجاست که چگونه می‏توان مقاومت نهال را در برابر آفات و بیماری‏های خطرناک افزایش داد؟ برای انجام این کار باید با ترفندهایی نظیر هرس، آبیاری، کوددهی و سمپاشی به موقع وارد عمل شوید.

موارد مصرف

بسیاری از افراد به عنوان تازه خوری و پذیرایی از میوه حاصل از نهال انگور ماری استفاده می‏کنند. البته میزان پی اچ میوه این نهال انگور حدود 6.5 است؛ به همین دلیل، نمی‏توان از انگور ماری آبغوره و سرکه تهیه نمود. اما مردم بومی برخی از استان‏ها، از میوه انگور ماری فرآورده‏هایی نظیر شیره و کشمش تهیه می‏کنند. برخی از شرکت‏های تولید مواد غذایی نیز برای تهیه آب میوه‏های طبیعی و گاز دار از میوه این نهال انگور استفاده می‏کنند.

ارقام نهال انگور :

نهال انگور
نهال انگور موندراپ
نهال انگور شمشیری
نهال انگور سردسیری
نهال انگور زود رس
نهال انگور گرمسیری
نهال انگور کشمشی
نهال انگور یاقوتی
نهال انگور شرابی
نهال انگور شانی

reza mirzaiy وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *